Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaos na cestama

Što vam je?! Bugarin jurio po A3 215 km/h, a Srbin vozio u suprotnom smjeru!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti A-3 Zagreb-Lipovac policija je zadnje dane imala pune ruke posla. Prvi prekršaj počinio je Bugarski državljanin koji je vozio brzinom od 215 km/h na mjestu gdje je najveća dozvoljena brzina 130 km/h. Dobio je novčanu kaznu od 2000 kuna. Veću kaznu dobiti će srbijanski državljanin za vožnju u suprotnom smjeru zbog koje mu prijeti kazna u iznosu od 5.000 do 15.000 kuna.

Zadnjih nekoliko dana pripadnici PU Vukovarsko – srijemske imali su nekoliko postupanja na dijelu auto ceste koja prolazi kroz najistočniju hrvatsku županiju.

Pročitajte i ovo Dijete na električnom romobilu, ilustracija Upozorenje policije Nesreća na sjeveru zemlje: Autom naletio na dijete na električnom automobilu, prevezeno u bolnicu Ilustracija Ostavljena djeca Tijelo nestalog dječaka (13) pronašli zakopano u napuštenom povrtnjaku: Prije smrti prebacio je novac s računa

Prema navodima PU dana 31. srpnja na autocesti A-3 Zagreb - Lipovac, na području općine Bošnjaci, u prekoračenju brzine zatečen je 40-godišnji državljanin Bugarske. Upravljao je osobnim vozilom brzinom od 215 km/h, na mjestu gdje je najveća dozvoljena brzina kretanja vozila 130 km/h. Vozaču je naplaćena novčana kazna u iznosu od 2000 kuna te izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na području Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci.

VIDEO Zbog ovoga mu je policija oduzela vozačku i kaznila ga s 1.000 funti, odnosno oko 10.000 kuna

Osim njega, danas je, oko 02.25 sati, prilikom nadzora brzine zatečen 25-godišnji srbijanski državljanin kako upravlja osobnim vozilom kolničkim trakom namijenjenim za promet vozila iz suprotnog smjera. Prilikom vožnje u zabranjenom smjeru vozač srećom nije izazvao prometnu nesreću, ali mu zbog počinjenog prekršaja prijeti novčana kazna u iznosu od 5.000 do 15.000 kuna ili kazna zatvora u trajanju do 60 dana te mu je određena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na području Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci. (WLM agencija)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene