Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Branitelj pokušao samoubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski branitelj Milan Duka (1961.) pokušao je danas u svojem domu u Vukovaru počiniti samoubojstvo ubovši se nožem u trbuh, potvrđeno je iz vukovarsko-srijemske Policijske uprave.

Prema podatcima iz vukovarske Opće bolnice u koju je prevezen nakon pokušaja samoubojstva Duka je operiran, nalazi se na Odjelu intenzivne njege i izvan je životne opasnosti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu HDZ-ovo kombi-vozilo parkirano na parkingu za invalide Baš bezobzirno HDZ-ovo vozilo parkirao kao šerif, prolaznici ostali u nevjerici; Iz stranke poručili: "Vozač se sam prijavio policiji"

U trenutku kad je pokušao samoubojstvo, u kući u kojoj živi Milan Duka nalazilo se i njegovih dvoje malodobne djece, saznaje se neslužbeno.

U razgovoru s novinarima njegova supruga je izjavila kako Milan boluje od PTSP-a i padavice te da je jutros primio, kako je rekla, nepovoljnu vijest u svezi s pravom na status hrvatskoga ratnog vojnog invalida.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene