Mladi vozač Hyundaija sletio je sa županijske ceste u Loboru kod Lepoglave, ušao u dvorište obiteljske kuće i probio zid dnevne sobe.

Galerija


Brzina, alkohol i sklizak kolnik kumovali su prometnoj nesreći koja se dogodila u noći sa subote na nedjelju oko 1:30 sati u Zagrebačkoj ulici u Loboru.

Vezani članci Probila zaštitnu ogradu i upala automobilom u jamu na gradilištu Automobilom probila ogradu i upala u nekoliko metara duboku jamu na gradilištu osječke bolnice Mjesto strašne nesreće u Zmajevcu Objavljeni detalji strašne tragedije u Baranji: Kamionom udario dijete na biciklu, a onda ga i pregazio

Mladi vozač Hyundaija sletio se sa županijske ceste, ušao u dvorište obiteljske kuće i zabio se u zid dnevne sobe. Unatoč prevrtanju na krov i udarcu u zid vozač automobila ostao je neozlijeđen, javlja Zagorje.com.

U trenutku nesreće vlasnik kuće Branimir Ogrinšak gledao je u dnevnoj sobi televiziju. Kad je čuo udarac i da se ruši zid kuće skočio je s kauča. I on je prošao bez ozljeda. Ukućani još ne mogu vjerovati što se dogodilo sinoć u njihovoj kući. Spavali više nisu. Očevid je trajao do 5 sati. Na dnevnoj sobi srušen je zid, razbijen prozor, polomljen radijator, a materijalna šteta iznosi oko 40 tisuća kuna.

Dečki koji su se vraćali s izlaska vidjeli su što se dogodilo te priskočili u pomoć vozaču, koji je prema pričanju očevidaca, bio u alkoholiziranom stanju. Izvadili su ga iz auta i u kući u koju se zabio dočekao je policiju.