Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Benkovac: Provaljeno u kuću srpske povratnice, oštećen auto pravoslavnog svećenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava zadarska izvjestila je jutros kako je u razdoblju od 17. do 20. ožujka izvršena provala u kuću u mjestu Ceranje Donje kod Benkovca, koja je u vlasništvu 60-godišnje srpske povratnice.

Iz kuće su otuđeni plinska boca, motorna pila, agregat, kosilica za travu, dvije brusilice, razni zidarski alati i 40 boca domaćeg vina, a nepoznati počinitelj je otvorio slavinu na bačvi iz koje je iscurilo 500 litara vina.

Pročitajte i ovo Pas lutalica Donesena presuda Grad izgubio neobičan spor: Kriv je za nesreću i vlasnici auta mora isplatiti odštetu Vuk u Benkovcu Nevjerojatne scene Mariju i njezino stado ovaca napao vuk, branila se samo štapom: "Ostavi se majku ti kud si doša!"

Materijalna šteta koja je nanesena vlasnici kuće u ovoj provali procjenjuje se na 22.000 kuna, navodi policija.

PU zadarska protiv nepoznatog počinitelja podnijet će kaznenu prijavu.

U istom izvješću PU zadarska također navodi kako je 20. ili 21. ožujka u Benkovcu oštećen osobni automobil audi-A4, u vlasništvu 28-godišnjaka iz Benkovca. Nepoznati počinitelj je betonskim fragmentom oštetio prednje vjetrobransko staklo i poklopac motora. I u ovom slučaju protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava.

Neslužbeno se doznaje da je vlasnik oštećenog osobnog automobila audi-A4 pravoslavni svećenik Živko Crnokraka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene