Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razlog ljubavni trokut?

Bacio bombu u dvorište kuće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati muškarac rano jutros je u Maksimiru bacio bombu u dvorište obiteljske kuće na mjesto gdje su bili parkirani automobili dvojice braće, no bomba se otkotrljala i ekspozijom oštetila treći automobil parkiran u susjednom dvorištu.

U sklopu izvida na kriminalističko istraživanje doveden 31-godišnjak, izvijestila je danas zagrebačka policija. Neslužbeno se doznaje da bi mogući motiv napada mogao biti 'ljubavni trokut'. Šteta na automobilu marke 'hyundai accent' kojeg je oštetila eksplozija procjenjena je na oko pet tisuća kuna, dok automobili 'toyota rav 4' i 'alfa romeo 156' dvojice braće u dobi od 37 i 40 godina nisu oštećeni. Na obiteljskoj kući u vlasništvu njihove 82-godišnje bake u čije je dvorište bačena bomba malo je zacrnjena fasada. (Hina)

Pročitajte i ovo Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada Policijska traka, ilustracija Policija traži počinitelja Noćna drama u Humu Stubičkom: Iz automobila u vožnji bacili mu bombu u dvorište

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene