Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća u Sisku

FOTO: Autom srušila 10 metara ograde Starog mosta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neprilagođena brzina i sklizak kolnik uzrokovali su prometnu nsreću u kojoj nitko nije smrtno stradao već je u velikoj mjeri oštećen sisački Stari most.

Jutros oko 8 sati u Sisku 40-godišnja vozačica Suzukija sisačkih registracijskih oznaka dolaskom na blagi zavoj na Starom mostu  izgubila je nadzor nad vozilom i udarila u zid. 'Vozačica je porušila zid mosta u dužini deset metara', rekla je Iva Hranitelj, glasnogovornica PU sisačko-moslavačke.  Dodala je kako je cigla pala na cestu ispod mosta te je neko vrijeme promet bio otežan i ispod i na Starom mostu. U vrijeme nesreće mostom je prolazila Hitna pomoč te je 40-godišnjakinja samovoljno otišla u bolnicu na pregled. Još uvijek se ne zna kakve je ozljede zadobila te nije poznato kolika je materijalna šteta. 

Pročitajte i ovo Marija Selak Raspudić Reforma Hrvatskog sabora Selak Raspudić: "Željezna ograda, simbol HDZ-ove Vlade, stvar je prošlosti" Nikola Grmoja PARLAMENTARNI IZBORI Grmoja podnio prijavu DORH-u zbog malverzacija u Fortenovi

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene