Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tajna mlade Riječanke

Uspješna i poduzetna: Vodi posao i završava fakultet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dijana Ćuzela prvi je poslovni ugovor potpisala kada je imala samo 21 godinu, a sada godinu dana kasnije uz sebe zapošljava još četvero ljudi. Njezin proizvod može se kupiti u čitavoj Hrvatskoj.

Sve je krenulo još u srednjoj školi kada je počela za svoje potrebe u kućnoj radinosti kuhati egipatsku šećernu pastu za depilaciju. U nju je dodala i ekstrakte biljaka kako bi koža nakon depilacije bila meka i njegovana.

Pročitajte i ovo Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca" Bolja Hrvatska: Podaci - 1 Bolja Hrvatska U ovom laboratoriju svakog dana analiziraju milijune novinarskih članaka, sve zbog borbe protiv jedne stvari

Kad je na fakultetu dobila zadatak da napravi projekt internetske prodaje nekog proizvoda, pomislila je – zašto ne probati sa pravim proizvodom kojeg sama radim. Ubrzo je njezina šećerna pasta dobila nekoliko nagrada na međunarodnim sajmovima inovacija, a onda je počeo i ozbiljan posao za mladu Riječanku koja i dalje uspijeva u isto vrijeme voditi posao i završavati fakultet.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene