Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ideja za uspjeh

Od instrukcija stvorio posao!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mihael Arlović student je koji je od instrukcija stvorio uspješan posao.

„Od roditelja sam vidio što znači biti poduzetnik, i iako trenutačno za mene nema radnog vremena, kad vidim rezultate, nije mi žao“, povjerava nam se Mihael Arlović, uspješni mladi poduzetnik. Prije nekoliko godina u novinama je pročitao članak o velikom sivom tržištu kad je riječ o davanju instrukcija i podukama za državnu maturu i prijamne ispite na fakultetima. To je vidio kao svoju priliku za uspjeh.

Pročitajte i ovo Oleg Butković Sukob s predsjednikom Butković odgovorio na izjave o "bratovu poslu s kamionima" i poslao novu poruku Katarina Brajdić - 4 Bolja Hrvatska Katarina ima posuđenu protezu: ''Kad čovjeku zatreba da mu je vratim, morat ću je vratiti''

>> Mladi prvaci u grafičkom dizajnu otkrili tajnu svog uspjeha!

Pokrenuo je tvrtku koja se bavi upravo time, legalno i po povoljnim cijenama, prilagođenima učeničkom i studentskom džepu. Dapače, onima koji iz različitih razloga nemaju novca za instrukcije i pripreme izlazi u susret dodatnim popustima ili besplatnim podukama. Kvaliteta je ipak najvažnija pa pomno bira profesore koji će podučavati učenike koji trebaju pomoć s gradivom.

Kako je posao dobro krenuo pokazuje i činjenica da osim u Zagrebu, njegova tvrtka posluje i u Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru i Vinkovcima. Trenutačno traži tridesetak novih zaposlenika, a na oglas mu se javilo čak sedam stotina visokoobrazovanih ljudi. O ovom poduzetnom studentu Zagrebačke škole za ekonomiju i menadžment više možete saznati u Boljoj Hrvatskoj u Dnevniku Nove TV u 19:15.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene