Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima ih i Beyonce

Dobar posao s tajicama: Tamarin proizvod nosi se i u Americi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije pola godine Tamara je shvatila da našem tržištu nedostaju neobične i kvalitetne tajice. No, nije ni sanjala da će se one prodavati u cijelom svijetu, a svoj posao uskoro će proširiti i na druge odjevne predmete.

Iz Hrvatske - u ruke jedne od najvećih glazbenih diva. Beyonce je svoj primjerak hrvatskih tajica dobila na zagrebačkom koncertu. 'Jedva čekam da ih obuče, nadam se da hoće i da će neka fotka uskoro izaći nje u njima. Mislim to bi bilo baš genijalno', kazala je Tamara.

Pročitajte i ovo Katarina Brajdić - 4 Bolja Hrvatska Katarina ima posuđenu protezu: ''Kad čovjeku zatreba da mu je vratim, morat ću je vratiti'' Bolja Hrvatska 26.02.2024. - 2 Doktorirala s najvišim ocjenama Prva svjetska gramatika romskog jezika djelo je Katarine Katavić: "Jezik je prelijep, htjela sam ga prikazati što bolje mogu"

Tamara Ivić 24-godišnja je modna dizajnerica koja je nedostatak kvalitetnih i raznovrsnih tajica pretvorila u - posao. No dobra ideja bila je tek početak. 'Na početku svoje greške jako skupo plaćaš, nemaš ogroman kapital niti toliko znanja da bi mogao zapravo si dopuštati pogreške', kazala je.

Zbog mnoštva boja i motiva poput slonova i žirafa lako su prepoznatljive. 'Nešto što sam ja gledala mjesecima na svom kompjutoru i nisam mogla zamisliti da je to stvarno, da je napokon tu. Znala sam i po 16 sati sjediti za komjutorom, mijenjajući nekakve nijanse boja koje su drugim ljudima neprimjetne', kazala je Tamara.

>> Mlada riječka znanstvenica na tragu lijeka za maligne bolesti

Tamarin proizvod nosi se i na ulicama Amerike, Kanade i Velike Britanije. 'Sretnem ih u gradu i totalno mi je čudno još uvijek. Kupuju ih i muškarci, dečki svojim curama, bratovi sestrama i to mi je jako slatko i zanimljivo', kazala je.

Uspjeh tajica potaknuo ju je i na kreiranje haljina i kupaćih kostima. Do završetka studiranja na tehnološko tekstilno fakultetu dijeli ju tek diplomski rad, a na kraju dana nedostaje joj samo - još nekoliko sati. 'I isto tako da imam vremena za svoje osobne stvari ako što bordanje, druženje s prijateljima i snimanje reklama', kazala je Tamara.

O tome koliko se planira zadržati na modnoj sceni najbolje govori ime koje je odabrala za svoj brend. Zoe na grčkom znači - život.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene