Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mercedes-Benz E63 AMG dobio uranjeni božićni poklon od Brabusa – 850 KS i 1.150 Nm!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brabus je ovih dana predstavio svoj program nadogradnji za Mercedes-Benz E63 AMG karavan koji je javnosti prikazan ovih dana na Essen Motor Showu.

Jedan od najbržih karavana na planetu postao je još brži i posebniji nakon tretmana u Brabusu. Brabus je osmislio paket nadogradnji, performansnih i estetskih a sve je kompatibilno s varijantom na stražnji pogon kao i 4MATIC verzijom E63 AMG karavana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Savjeti stručnjaka Stigle vrućine, evo kako pripremiti automobil da se lakše bori s njima Slika nije dostupna Održana 4. velika utrka ubrzanja – tko je ovaj put najbrži?

Njemački V8 karavan ionako je opasna mašina a Brabus ga je odveo na sasvim novu razinu zahvaljujući povećanju obujma V8 twin-turbo motora sa 5.461cc na 5.912cc te ugradnji novih posebnih turbo punjača s većim kompresorima i novih ispušnih grana.

Kao rezultat ovih nadogradnji, izlazna snaga motora porasla je sa 585 KS i 800 Nm koliko nudi serijski S model na impresivnih 850 KS i čak 1.450 Nm okretnog momenta (limitiran na 1.150 Nm). Sve to omogućava mu da postigne brzinu od 100 km/h za 3.1 sekundu i nastavi ubrzavati do maksimalne brzine od 300 km/h sa standardnim gumama ali ako se odlučite za visoko-performansne gume, sportski karavan postići će i 350 km/h. Nijemci tvrde da bi prosječna potrošnja trebala iznositi oko 10.3 l/100km. Mi bi dodali, vjerojatno niz Velebit!

►►►   G63 AMG 6x6 vam nije dovoljno brutalan! Nema problema, Brabus je tu!

►►►   Nakon AMG-a i Brabus predstavio svoje verzije luksuzne S klase

U paketu se nudi i sportski ispušni sustav s četiri ispušne cijevi, razni alu naplatci u dimenzijama do 20 inča te karbonski dodaci za karoseriju poput prednjeg spojlera i difuzor.

Interijer je moguće personalizirati odabirom neke od visoko-kvalitetnih tkanina ili tipova kože pažljivo usklađenih po bojama te drugim ukrasnim elementima koje kupac odabere da bi njegov performansni karavan bio doista jedinstven.

U slučaju da imate viška nekih 2 miliona kuna, pravac Brabus – pa da na plac i po klince idete sa 850 konjskih snaga!

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene