Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri SUV-a

Jaguar širi ponudu crossovera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema posljednjim saznanjima Jaguar nakon modela F-Pace, svog prvog SUV/crossovera, namjerava kupcima ponuditi još barem dva nova crossovera.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TEST Renault Kadjar dCi 130 4WD – obiteljski crossover za sva četiri godišnja doba Slika nije dostupna TEST Peugeot 3008 je dokaz da premium proizvod ne treba uvijek biti skup

Konkretnije, trebalo bi se raditi o većem modelu J-Pace, koji će se smjestiti iznad, i manjem E-Pace, koji će se smjestiti ispod, F-Pacea koji je pak najavljen konceptnim modelom C-X17 i čiji se dolazak može očekivati vrlo skoro.

Veći J-Pace će biti konkurencija BMW-ovom X7, mercedesovom GLS-u i sl. velikim premium crossoverima. Vjeruje će se kako će se temeljiti na Range Roveru, a trebali bi ga pokretati V6 i V8 pogonski strojevi, dok će se u ponudi zasigurno naći i hibridne verzije. Dakako, mogu se očekivati i performanse izvedbe, a prije svega ona s oznakom SVR.

Unatoč činjenici kako će se Range Roverom dijeliti osnovne tehničke elemente dizajn ova dva automobila će biti u potpunosti različit, odnosno J-Pace će biti dizajniran u skladu s ostatkom svoje modelne obitelji.

Dolazak ovog automobila na tržište se očekuje tijekom 2019, a u ponudi bi se mogle naći dvije karoserijske izvedbe, odnosno s dužim i kraćim međuosovinskim razmakom.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene