Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Talijanski pickup za Južnu Ameriku

Fiat Toro

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fiat Brazil je objavio prvu fotografiju te nekoliko tehničkih podataka o modelu Toro, odnsono o fiatovom pickupu koji će biti dostupan, koliko je za sada poznato, samo na južnoameričkim tržištima.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna INSIDER Što nogometaši voze službeno, a što posjeduju privatno? Slika nije dostupna KLASIK Toliko dobar da ga rade ponovno – Fiat 124 Sport Spider

Za sada znam kako će ovo vozilo biti dugačko 4915 mm, a riječ je o tzv. double cab modelu, dakle sa stražnjom klupom, koje će uz pet putnika moći prevesti i do 1.000 kg tereta. Nadalje, ovaj se model navodno temelji na Jeepu Renegade, bit će solidno opremljen, a kupcima će biti dostupni kotači veličine između 16 i 18 cola.

Pokretat će ga benzinski 1,8 16v E-Torq Flex benzinski (bi-fuel) motor snage 140 KS uparen sa 6-stupanjskim automatskim mjenjačem te pogonom na prednje kotače i 2,0 16v Multijet turbodieselski pogonski stroj snage 175 KS uparen sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem te pogonom na prednje kotače. Ovaj potonji će biti dostupan i s opcijskim pogonom na sva četiri kotača, kao i automatskim 9-tupanjskim automatikom koji će biti dostupan samo sa 4x4 pogonom.

Prodaja ovog automobila će u Brazilu, gdje će se i proizvoditi, započeti već do kraja ove ili početkom idućeg godine, a za sada nema nikakvih informacija o eventualnom dolasku na europska tržišta.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene