Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Davis kup: Karlović donio veliku prednost Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teško izborenom pobjedom protiv Brazilca Thiaga Alvesa, rezultatom 7:6 7:6 7:5, Ivo Karlović doveo je našu tenisku reprezentaciju na korak do pobjede i ulaska u Svjetsku skupinu.

Karlović je s puno muke savladao borbenog Alvesa, koji mu je opasno prijetio u prva dva seta. Ipak, 'Div sa Šalate' bio je smiren u najvažnijim trenucima, i dvaput je u tie-breaku uspio nadmudriti svojeg protivnika. U trećem setu izgledalo je da će opet 13. igra odlučivati o pobjedniku, no kod 6:5 za našeg tenisača Alves je izgubio servis i sve je bilo gotovo.

Pročitajte i ovo Likvidacija Darka Geislera Nedeljkovića Sasuo kišu metaka u njega VIDEO Procurila uznemirujuća snimka: Pred ženom i djetetom brutalno likvidirali pripadnika škaljarskog klana Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija

Karlović je izuzetno dobro servirao danas, a 29 as servisa puno je pomoglo protiv neugodnog Brazilca.

Hrvatska sada vodi 2:0 i već će sutra u 15 sati, u igri parova, imati prilike riješiti dvoboj i osigurat plasman u Svjetsku skupinu Davis kupa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene