Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Davis kup: Brazilcima pobjeda u parovima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski tenisači doživjeli su poraz u igri parova, nakon kojeg su Brazilci smanjili ukupan rezultat na 2:1, a odluka o pobjedniku past će sutra nakon pojedinačnih mečeva.

Andre Sa i Marcel Mello u velikom su stilu došli do pobjede u igri parova, koja je danas bila na programu Davis kup dvoboja između Hrvatske i Brazila. Nakon dugih pet setova i četiri sata igre Brazilci su apsolutno zasluženo stigli do trijumfa, rezultatom 6:7 6:2 7:5 6:7 6:3. Slavlje na kraju meča jasno nam je pokazalo koliko im je ovaj bod značio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Davis kup: Španjolska i Argentina uvjerljivo vode na domaćem terenu Slika nije dostupna Davis kup: Ančić bolji od Belluccija

Hrvatski izbornik Goran Prpić odlučio se za Ivu Karlovića i Lovra Zovku, koji su nam trebali donijeti ključnu treće pobjedu i plasman u Svjetsku skupinu Davis kupa dogodine. Ipak, to nije bio dobar izbor igrača za parove, jer je Karlović katastrofalno vraćao servise Brazilaca, a Zovkov servis bio je često ugrožen. Sve u svemu, dan za zaboraviti, što se našeg tenisa tiče.

Sutra nas čeka odluka. Karlović će protiv Belluccija tražiti odlučujuću hrvatsku pobjedu, kao i Ančić protiv Alvesa. Hrvatska je danas izgubila, ali i dalje je veliki favorit za ukupnu pobjedu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene