Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Današnjim ždrijebom je određeno da Mario Ančić i Thomaz Bellucci u petak u 14 sati, u dvorani Sportskog centra Višnjik u Zadru, otvaraju kvalifikacijski susret za ulazak u Svjetsku skupinu Davis Cupa između Hrvatske i Brazila.


Nakon susreta našeg drugorangiranog tenisača Ančića (31.) i najboljeg Brazilca Belluccia (78.), na teren će izići naš prvi reket Ivo Karlović (14.) i Thiago Alves (127.). Ni Ančić, ni Karlović još nisu igrali protiv svojih suparnika koji su po trenutnom ATP renkingu daleko iza njih, i po tome je Hrvatska favorit u susretu za ulazak u Svjetsku skupinu.

Vezani članci Fail Situacija je eskalirala u rekordnom roku, a sve je počelo sitnom nezgodom Selfi (Foto: Screenshot/YouTube) Majka priroda ne mari za pokušaje seksi selfija, ali ima dobar smisao za humor

Naš izbornik Goran Prpić je za igru parova, koja je na rasporedu u subotu u 15 sati, prijavio Roka Karanušića i Lovru Zovka, ali se igrači za igru parova mogu promijeniti sat vremena prije početka dvoboja.

Po rasporedu, u nedelju bi u 12 sati prvi na teren trebali izići najbolji igrači obiju reprezentacija, Karlović i Bellucci, a susret bi trebali zatvoriti Ančić i Alves. Naravno, ovisno o rezultatu izbornici obiju reprezentacija mogu promijeniti igrače koji nastupaju u nedjelju.