Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Ivano Balić ipak izbjegao operaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ponajbolji hrvatski rukometaš Ivano Balić ipak zasad neće ići na operaciju, već će se ciljanom intezivnom terapijom pokušati sanirati ozljeda kralježnice, odlučeno je nakon današnjeg Balićeva pregleda u zagrebačkoj bolnici Rebro.

Liječnički konzilij na čelu sa dr. Josipom Paladinom zaključio je kako se Balićevoj kralježnici i pomaknutom disku može pomoći terapijom, pa Balić zasad neće na operativni zahvat. Time je i produžena nada da Balić može pomoći hrvatskoj reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu u Hrvatskoj u siječnju, a to će ovisiti o novom pregledu nakon terapije koja bi trebala trajati najmanje desetak dana.

Pročitajte i ovo Dvojica sačekala muškaraca ispred stana i pretukla ga užas u Velikoj Gorici Sačekali ga ispred stana i brutalno pretukli: Udarali ga nogama i šakama, lupali pištoljem Trampolinski park Vlasnici dobili kazne Nakon zabave u trampolinskom parku mnogi završili u bolnici: "Nikada me ništa nije tako boljelo"

>> Svjetsko prvenstvo bez Balića?

Balić zasad ne može niti trčati zbog bolova u kralježnici i spekuliralo se da je operacija neizbježna. Iako iz KBC Rebra nije stigla nikakva dijagnoza Balićeva stanja.

Balić se ovog ljeta vratio iz Pamplone u Hrvatsku, u redove CO Zagreba u čijem je dresu odigrao samo utakmicu Lige prvaka protiv Rhein Loewena prije dva tjedna. U medijima su se pojavile izjave članova uprave CO Zagreba da ih je "Balić prevario i zatajio ozljedu prilikom dolaska u redove hrvatskog prvaka".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene