Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Španjolcima po 500.000 eura za naslov europskog prvaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Unatoč financijskoj krizi španjolska vlada je odlučila udvostručiti premije španjolskim nogometašima za osvojeni naslov europskih prvaka na EURU u Švicarskoj i Austriji, pa će svaki dobiti čak oko pola milijuna eura, tvrdi list Marca.

Svaki od 23 igrača trebao je prvotno biti nagrađen sa 214.000 eura, no Španjolski nogometni savez i vlada su se usuglasili da veći dio od 27 milijuna eura, koliko su za naslov prvaka Španjolaci dobili od UEFE, treba ići igračima.

Pročitajte i ovo Euro - 3 13 mjeseci Život uz euro nekima zvuči kao iz bajke, a drugima kao iz vica: Tko je napunio blagajnu, a tko preživljava? Andrej Plenković "Pišu budalaštine" Plenkovića naljutilo pitanje o Hrvoj Šipek i Turudiću: "Pa to su gluposti da ne mogu biti gluplje"

Španjolci su u finalu svladali Njemačku s 1:0 i nakon 44 godine opet donijeli naslov prvaka Europe na Pirineje. Vijest o povećanim premijama iznimno je dobro primljena u španjolskom taboru koji su u Madridu priprema za dvoboj s Estonijom koji se igra u subotu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene