Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Huligani: Stadion Napolija bez najesktremnijih navijača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski prvoligaš Napoli kažnjen je zbog divljanja njegovih navijača na gostovanju protiv Rome sa pražnjenjem tribina na domaćim utakmicama, ali samo dijela stadiona San Paolo na kojemu se okupljaju najekstremnije pristalice, odlučio je talijanski sud.

Sjeverna i južna tribina stadiona San Paolo bit će zatvorene na četiri domaće utakmice s Fiorentinom, Palermom, Juventusom i Regginom, te za susret Kupa UEFA s Benficom, a sud će naknadno odlučiti hoće li zabrana vrijediti i za period nakon 31. listopada.

Pročitajte i ovo Sukob navijača Hajduka s policijom - 2 Policija utvrđuje činjenice U neredima nakon utakmice Lokomotive i Hajduka ozlijeđena osmorica policajaca: "Svi se zajedno moramo boriti protiv ovakvih stvari" Josip Pavić, državni tajnik - 2 Za Dnevnik Nove TV Državni tajnik o ustaškoj zastavi: "Dovoljno je jasno tko je kriv i odgovoran"

Napoli je kažnjen i sa 10.000 eura, a ranije je navijačima Napolija zabranjeno organizirano ići na gostovanja tijekom cijele ove sezone i 18 utakmica Serie A.

Oko 2500 Napolitanaca su 31. kolovoza demolirali vlak koji ih je vozio prema Rimu, gdje su se sukobili s policijom i navijačima Rome. Nekoliko navijača je ozlijeđeno, desetak ih je uhićeno, a šteta na vlaku iznosi oko 600.000 eura.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene