Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Imenovanje žene - majke petero djece, bivše misice i košarkašice na potpredsjedničko mjesto, republikancu McCainu moglo bi biti as iz rukava.


O Sarah Palin, najmlađoj ženi u SAD-u koja je ušla u republikanski vrh zna se gotovo sve, a dobro je znati kako i naši ministri podržavaju izbor žene za važnu poziciju. 

Vezani članci Tate u salonu Očevi dopustili kćerima da ih srede od glave do pete i pohvalili se slikama preobrazbe Nekad i sad Bile su najzgodnije cure u školi i za njima su se okretali svi dečki, pogledajte kako izgledaju danas

S našim smo političarima popričali i o istraživanjima o tome kako zapravo funkcionira mozak političara.

Prašina koju je podigla moguća američka potpredsjednica upala je svima u oči. Zgodna žena u parlamentu nije rijedak slučaj, ali često se susrećemo i s onima koji ih priželjkuju i više od toga.

Bivša pratilja Miss Aljaske ima i malodobnu kćer koja je trudna. 

Posljednih dana dosta se govori o mozgovima naših političara. Ako političar nema razvijenu socijalnu osjetljivost, ne zna izbjeći agresivnost ili nema osjećaj za pravdu u raspodjeli kazne i nagrade - on nije savršen političar. 

Čovjekov mozak omogućuje daleko naprednije funkcije u usporedbi s mozgom bilo koje druge vrste, pa se nadamo kako će naši političari usvojiti sve ove osobine koje će ih učiniti savršenima.