Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U svom posljednjem intervjuu danom u srpnju ove godine, Dino Dvornik koji je 7. rujna preminuo u svom domu, progovorio je o supruzi, kćeri, pokojnom ocu, novom albumu i o svojim glazbenim počecima.


'Moj otac imao je stvarno dobar život i on je odlučio kada će umrijeti i kada neće, ja ti to garantiram', izjavio je Dino u razgovoru kojeg objavljuje ovotjedni Red Carpet.

'Žena je opasnija, pa ja sam malo dijete', rekao je Dino mislivši na svoju suprugu te dodao kako njegova kćer Ella, kao i sve današnje mlade generacije, vodi neki virtualni život u koji mi sada ne možemo ući.

Vezani članci Sanja Jurišić Sanja Jurišić opisala kako izgleda rad u dopisništvu: "Jedan dan pratiš premijera, drugi dan trčiš za ovcama u Lici" Princ Harry, Meghan Markle Clarkson otvoreno izvrijeđao Meghan Markle, zbog nje je stao u obranu kolege kojeg inače ne podnosi!

Dino se prisjetio svojih glazbenih početaka te dodao da svako vrijeme ima svoje dobro te je to davno doba u kojem je on počinjao s glazbenom karijerom nazvao Hollywoodom u nas. 

'Misli kakvo će sranje biti ako za tri godine ovako nastaviš, nemoj misliti ja ću sada uzeti tu lovu pa ću pobjeći, kuda ćeš pobjeći, stari moj? Kako ćeš spavati', odgovorio je Dino na upit o mutnim poslovima u hrvatskim glazbenim vodama. 

Pokojni splitski pjevač u svom zadnjem razgovoru izjavio je da ga ne zanima kako ga obožavatelji shvaćaju jer kad bi ga to zanimalo, tvrdi, ploču ne bi snimio sad nego ranije.

'Uvijek je pobjeđivala pravda, uvijek su pobjeđivali mladi ljudi, uvijek je pobjeđivalo ono što je bilo zabranjeno od konzervativnih budaletina i majmuna. Meni je najgore biti konzervativan, više bih volio biti i škrt nego konzervativan', tim je riječima Dino završio razgovor.

Cijeli razgovor s Dinom pogledate u priloženom video prilogu.