Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što smo vidjeli koje sve operacije mister Alpe Adria, Marko Dančulović, želi napraviti, operaciju nosa, smanjivanje grudiju i uklanjanje viška kože, došlo vrijeme da se i on baci pod nož!


'Malo sam nervozan jer je ovo prva operacija koju ću napraviti u životu', rekao je mister Alpe Adria, Marko Dančulović prije početka čak tri operativna zahvata – operacije nosa, smanjivanja grudiju i uklanjanja viška kože. Podršku su mu dali prijatelji i rodbina, a za one koji su ga 'popljuvali' se nada da će promijeniti mišljenje.

Vezani članci Chris Erwood (Foto: Screenshot/YouTube) Pogledajte let francuskim Alpama koji je nezaboravan doživljaj i vjerojatno nije za one slabog srca Lucija Šerbedžija (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Zagrebačka glumica na hitnoj operaciji zbog nezgode koja ju je zadesila već drugi put

>> 21-godišnji Mister Alpe Adria odlazi pod kirurški nož!

Posljednje minute prije preobrazbe nadao se da će provesti uz šefa i kolegicu, no bila je pogrešna procjena, jer su Boris Kosmač i Karolina Marković zapeli su na audiciji za izbor za Miss Hrvatske, no ipak su bili uz njega kada se probudio tri sata i čak tri plastične operacije kasnije… Više u prilogu Red Carpeta!