Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nives Hriljac pred našom se kamerom odlučila podvrgnuti ekstremnom make overu!


Prošlog petka naše su kamere zabilježile njezin posjet poznatom estetskom kirurgu Siniši Glumičiću kod kojeg je obavila konzultacije prije operacije nosa i grudi, a sada možete svjedočiti Nivesinu preobražaju.

Vezani članci Bujne djevojke Njihova odjeća mora biti u top-formi, svi se čude kako ne popuca po šavovima Slika nije dostupna Pod nož: Dvojnica Nives Celzijus povećala grudi!

Stigao je dan koji će zauvijek promijeniti Nivesin život! Rano ujutro Nives se uputila u polikliniku estetskog kirurga Siniše Glumičića. Prije odlaska pod nož liječnici su obavili posljednje pripreme.

A onda su na red došle grudi. Veličinu novog poprsja doktor Glumičić je pacijentici dočarao uz pomoć posebnih umetaka koje je stavio u njezin grudnjaku. Nije prošlo dugo i Nives je spavala na operacijskom stolu.

Operacija je činilo nam se u trenu završena, doktor nije krio zadovoljstvo učinjenim. Idući petak pred našim će kamerama Nives skinuti zavoje i pokazati svoje novo lice i dekolte. Stoga ne propustite nas idući tjedan. Više u prilogu IN magazina!