Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Miss turizma Hrvatske, Antonija Ivanković, javila se na adresu Red Carpeta zato što je bila nesretna sa svojim izgledom. Iako posjeduje već jednu lentu misice i to one koja će predstavljati malu zemlju za veliki odmor na dalekom Tajvanu, Antonija od djetinjstva sanja o malom, savršenom, prćastom nosiću.


'Dobar dan, ja sam Antonija Ivanković i imam 21 godinu.Za razliku od Andrije Mohorovičića, ja dolazim iz Dubrovnika i jedina sličnost između nas dvoje je što imamo isti nos. No ja ću svoj operirati, a on ga jedino može tući.', rekla je Miss turizma Hrvatske.

Vezani članci Slika nije dostupna Gianna Apostolski kreće na 10 estetskih zahvata pred kamerama Slika nije dostupna Video: Kirurška preobrazba manekenke pred kamerom

'Od desete godine želim operirati nos. Da ga više ne sakrivam, da mogu šetati gdje želim i da kada se pogledam u ogledalo da vidim sebe onakvom kakvu ja sebe vidim.', rekla je Antonija ekipi Red Carpeta, samo nekoliko sati prije pregleda kod estetskog kirurga Zorana Žgaljardića.

Pogledajte kako je ekipu Red carpeta Antonija počastila s nekoliko samo misicama svojstvenih izjava, kako preživljava i zarađuje s obzirom da još nije našla svog nogometaša i što o svemu tome misli Boris Kosmač, vlasnik licence za Miss turizma Hrvatske.


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju