Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Španjolac Sergio Lara je Mister Gay Europe. Ljepotan iz Barcelone po struci je psiholog koji je ujedno diplomiralo i gitaru pri Glazbenoj akademiji.


Svestrani 26-godišnjak u prilogu za Red Carpet govori o toleranciji prema homoseksualcima čime se Barcelona diči, zbog čega sa svojom seksualnom orijentacijom nikada nije imao problema.

Vezani članci Slika nije dostupna ŠOKANTNE IZJAVE - Cristiano Ronaldo ima dečka Slika nije dostupna Split još jednom pokazao da je uistinu centar svita - Ultra najbolji party u Europi

'Neobična je priča oko toga zašto sam se prijavio na ovo natjecanje. Vikendom radim u gay baru Cangrejo. Jednoga dana organizatori natjecanja Mister Gay Španjolske su me pozvali da se prijavim. Prvo sam odbio, objasnivši im da imam svoj posao, studij i da to nije za mene. No, nakon razgovora i malo više ispijenih pića s prijateljima zainteresirao sam se i prijavio', ispričao je simpatični mladić.

Španjolac osvojio dvije titule

Na natjecanje su se prijavili brojni momci iz primjerice Belgije, Estonije, Islanda, Irske, Italije.. Hrvatska, očekivano, na tom izboru nema predstavnika. Najljepši europski homoseksualac osvrnuo se i na četverodnevno natjecanje koje se održalo u norveškom Oslu. Žiti sa Sergijom nije bio oduševljen samo zbog izgleda i talenta koji je pokazao, već i zbog njegovog tijela koje je u kupaćem kostimu sve prisutne ostavilo bez daha. Tako da Sergija Laru ne krasi samo titula Mistera Gaya Europe već i Mistera kupaćeg kostima.