Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Azijski Las Vegas, se nalazi sat vremena brodskom linijom od Hong Konga. To je jedino mjesto u okolici gdje su kockanje i striptiz klubovi legalni.


Naša Svjetlana tamo je posjetila najveći casino na svijetu, smješten u hotelu koji je prava replika Venecije, kao i obližnje striptiz klubove u koje zbog straha od paparazza ne zalaze kineski celebritiji. Biti poznat u Kini iznimno je teško, jer su novinari i paparazzi krajnje nemilosrdni.

Vezani članci Dragan Marković Palma: Bunga bunga zabave - 2 Skandal u Srbiji, Vučićeva koalicijskog partnera optužuju da je podvodio djevojčice: "Znalo se da poslije zabava one idu s njim" Bolnica u Češkoj Turizam čeka neka bolja vremena: Beskućnike oboljele od COVID-a smjestili u hotel s četiri zvjezdice

Biti promiskuitetan tamo je sramotno, pa ćete čuti i priču o najpoznatijem seks skandalu u Kini čiji se glavni akter nije još više proslavio kao naša Sevka, već se zbog velike osude kineskog društva morao povući iz kineskog showbiza, a čuti ćete i priču o čovjeku koji boravak u predsjedničkom apartmanu jednog hotela platio 32 milijuna kuna! Više u prilogu Red Carpeta!