Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hana k'o Hana, odnosno k'o Paris Hilton, našla je hrvatskog batlera, jer joj nedostaje pažnje koju je uživala u svome rodnom Sarajevu. Uvjet koji se mora ispunjavati kako bi uopće bili primijećeni i kako biste se družili s Hanom i njezinim batlerom jest da budete što opušteniji i razuzdaniji.


Hana Hadžiavdagić je doputovala na Pag iz dva razloga, dobro se provesti na otvorenju ljetne sezone cluba ‘Papaya’ i testirati prag tolerancije svog hrvatskog batlera Marija Leovca. Da to je upravo onaj mladić koji je postao poznatiji na našem portalu od sadašnje premijerke sudeći po anketama.

Vezani članci Slika nije dostupna Sanja Brnović: Za Ronaldinha sam bila previsoka Slika nije dostupna Hana 'užicala' ples u privatnom separeu

>> Znate li tko je ovaj muškarac? - trenutak kad je Mario Leovac postao celebrity

Proslavio se prvo time što je Hanu uhvatio za grudi, a potom se ljutito obratio našoj redakciji pismom kad smo ga u silnom neznanju proglasili anonimnim. Nakon brzog i uspješnog lansiranja u svijet celebrityja, Mario nam je čak poslao i pismo zahvale, tak da su nam sada odnosi harmonični.

Hana je pak sada u teškoj situaciji jer je za batlera uzela celebrityja koji je poznatiji od nje.

‘Mario je bio poprilična šeprtlja, a ja veoma nervozna i umorna od samog putovanja tako da početak našeg druženja nije bio tako sjajan’, požalila se tako Hana u prilogu Red Carpeta, ali iščitavamo li iz tog tona njezinu ljubomoru na Marijevu slavu?

Hana je nemilosrdna šefica, a Mario po silnoj vrućini mora skakati na svaki njezin mig. Donijeti osvježavajući napitak, pomoći pri odabiru garderobe i cipela, te pri presvlačenju, a takođerse pobrinuti za jaka sredstva protiv mamurluka nakon neprospavane noći.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju