Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Višestruki dobitnik Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu predstavlja nam se novim albumom 'Sunce se ponovo rađa'.


Nakon uspješnih albuma 'Vještina' (2004.) i 'Vještina 2' (2006.) na kojima je Massimo predstavio svoje viđenje popularnih klasika, album 'Sunce se ponovo rađa' donosi novi studijski materijal kojim, podjednako kroz obrade i autorske pjesme, Massimo podcrtava svoju unikatnu glazbenu vještinu.

Vezani članci Zapaljiva kombinacija - 14 OPREZ! Male stvari mogu izazvati velike probleme, držite ih podalje od sunčevih zraka Južina u Splitu izmamila ljude na otvoreno - 2 Duet koji poziva na uživanje: Južina i sunce izmamili Splićane da provedu dan na otvorenom

Album 'Sunce se ponovo rađa' u svim će se CD dućanima pojaviti 29. rujna, i to u dvije verzije: kao standardno CD izdanje te u CD+DVD veziji ograničene naklade (limited edition). 

Ograničena naklada izdanja 'Sunce se ponovo rađa' će, u odnosu na regularno izdanje, sadržavati dvije dodatne pjesme, 'O mladom studentu i udanoj ženi' Zorana Predina i klasik Đorđa Balaševića 'Život je more', te video snimku nastupa održanog kazalištu Gavella 2006. godine.