Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rianna i Chris Brown, mladi glazbeni celebrity par uspio je ponovo začuditi svijet kada je potvrđeno kako su snimili u duetu ljubavnu pjesmu.


Samo nekoliko tjedana nakon što je Chris Brown uhapšen i zatim optužen za brutalno premlaćivanje mlade pjevačice, Rihanna ne samo da se pomirila s njim, odbila sudsku zabranu približavanja, nego je čak i u duetu s njim odlučila snimiti ljubavnu pjesmu, koju će zajedno uskoro izvesti pred širom javnošću.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Bila je to najveća pogreška u mom životu!' Slika nije dostupna 'On nije čudovište kao što svi misle, dobra je osoba!'

'Nemam što za reći, osim da je njihova stvar to što su njih dvoje proživjeli u nedavnoj prošlosti. No njih dvoje se veliki umjetnici i s njima je zaista užitak raditi a ja im zaista želim sve najbolje u njihovim životima!', rekao je producent njihove zajedničke pjesme Polow Da Don.

>>Rihanna odbila zaštitu ponuđenu od suda

>>Fanovi pokrenuli peticiju da Rihanna ostavi Chrisa Browna

'Rihanni su nakon tučnjave s njenim dečkom Chrisom, također pjevačem ostale vidljive masnice po cijelom licu, a ona se nakon tog incidenta psihički slomila! No usprkos zajedničkom projektu pjevačica će najvjerojatnije ipak stati protiv Chrisa na sudu. Kako je ročište zakazano za 6. travnja sljedećeg mjeseca, ne bi trebalo biti nikakvih problema ukoliko se ona ne predomisli', izjavio je odvjetnik mlade pjevačice.