Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ljiljana Petrović, menadžerica pokojnog Toše Proeskog, nakon dvije godine medijske šutnje ekskluzivno je progovarila za IN magazin.


Nakon stravične nereće u kojoj je život izgubio Toše Proeski, njegova menadžerica Ljiljana Petrović gotovo da je prestala komunicirati sa svijetom. Povukla se u osamu, a medijima je bila nedostupna. Nakon smrti balkanskog slavuja, kojeg je nazivala sinom, život joj se činio besmislenim. Danas živi sasvim drugačijim životom iz kojeg crpi snagu za krenuti dalje.

Vezani članci Emisija 'Život priča priče' ispunjava neostvarene želje (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Kad život okrene priču i djeca svojim roditeljima ostvare nešto što se gotovo nisu usudili izgovoriti Slika nije dostupna PETROVIĆ ODGOVORIO PETROVU 'Ovom hajkom ugroženi smo moja obitelj i ja'

'Bavim se ljekovitim biljem, odnosno jednom velikom plantažom ljekovitog bilja lavande i eteričnim uljima', rekal je Ljiljana Petrović na početku razgovora u IN magazinu.

Razlog njezina pristanka na razgovor za IN magazin je izlazak novog albuma s neobjavljenim, autorskim pjesmama Toše Proeskog. Naime javnosti je doskora bilo nepoznato da je prerano preminuli pjevač za sobom je ostavio mnogo stihova koje tek treba uglazbiti. 'Toše ima jako puno materijala. 'Još uvijek sanjam da smo zajedno' je pjesma koju je zaista posljednju otpjevao, međutim u njegovu kompjuteru ima jako puno jpesama koje je radio mnogo ranije', otkrila je Ljiljana, dok je skladatelj Miroslav D. Rus istaknuo da je pjesma 'Još uvijek sanjam da smo zajedno' najveća vojna tajna ovog projekta.

Raditi na Tošinu albumu kad njega više nema bilo je nepodnošljivo bolno, kako Ljiljani tako i pjevačevoj obitelji. Na albumu koji bi se u prodaji trebao naći kroz dva tjedna Tošine pjesme izvode vrhunski glazbenici koje je s pjevačem vezalo i prijateljstvo. I njima su se srca stezala od boli dok su pjevali Tošine stihove.