Po deset nominacija osvojio je Gibonni s albumom 'Toleranca' i grupa Jinx s albumom 'Diksilend', TBF je također ušao u krug onih s najviše nominacija.


O dobitnicima nagrade Porin odlučuje struka, osim kada je u pitanju kategorija Hit godine koju glasovanjem bira publika. Za Hit godine nominirani su 'Ajme meni nije mi dobro' (Sexymotherfuckers), 'Bižuterija' (Jelena Rozga), 'Dogodila se ljubav' (Lea Dekleva & TBF), 'Kako ću joj reć da varin' (klapa sv. Florijan i Čedo Martinić), 'Za nju' (Kinoklub) te 'Žeđam' (Gibonni).

Vezani članci Mislav Bago i Josipa Lisac Josipa Lisac o životu u izolaciji: "Meni je ovo sjajno. Ja sam naučila na život u karanteni" Josipa Lisac - 2 Prvi veliki intervju nakon nastupa na inauguraciji: Josipa Lisac večeras ekskluzivno u Dnevniku Nove TV

Za album godine nominirani su 'Diksilend' (Jinx), 'Perpetuum fritule' (TBF) i 'Toleranca' (Gibonni), a za pjesmu godine 'Da smo se voljeli manje' (Jinx), 'Dogodila se ljubav' (Lea Dekleva & TBF) te 'Žeđam' (Gibonni). Za najbolje nove izvođače nominirani su Kim Verson, Kinoklub i Markiz.

>> Maxu Emanuelu Cenčiću uručen Porin

>> Porin: Hrvatski glazbenici ogorčeni zbog stanja na estradi

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju