Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevač Miroslav Škoro će velikim koncertom u zagrebačkoj Areni početi turneju kojom će proslaviti dvadeset godina glazbenog stvaralaštva.


Tom prilikom prisjetio se svoje političke karijere, otkrio kakvoj bi osobi želio pjevati u predsjedničkoj kampanji te što misli o tome kakav je Berislav Rončević otkako je sjeo na njegovo mjesto u Saboru.

Broj 20

Vezani članci Dino Jelusić živi svoj rock san (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Pobijedio na Eurosongu, danas je član planetarno popularnog benda, ali nije sve bilo lako: "Pao sam u depresiju" Edo Maajka (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Nakon petogodišnje stanke Edo Maajka objavio najavni singl novog albuma

'20. studenog u 20 sati u zagrebačkoj Areni bit će izvedena pjesma 'Ne dirajte mi ravnicu' ja se nadam sa 20 tamburaša. To je, ono, kao 20 svjećica na torti', rekao je sretni Škoro koji je dosad bio novinar, diplomat, saborski zastupnik i pjevač. Sve će to biti dio njegove velebne biografije.

Nakon zagrebačkog koncerta pjevač kreće put Splita, Rijeke, Osijeka i Zadra. Unatoč gustom rasporedu Škoro ne otklanja mogućnost da nekome od predsjedničkih kandidata zapjeva u predizbornoj kampanji. Prema njegovim željama, to bi trebala biti osoba moralnih vrijednosti kakve su krasile pokojnog kardinala Franju Kuharića. A tko je najbliži njegovoj ideji pogledajte u priloženom videu.