Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kralj popa boluje od infekcije koja se hrani kožom. Dijagnosticirana mu je kronična infekcija koja nosi skraćeni naziv MRSA. Pretpostavlja se kako je Michael Jackson njome zaražen pri posljednjoj plastičnoj operaciji nosa.


Saznao se razlog zašto Michael Jackson toliko često posjećuje bolnicu na Beverly Hillsu, gdje se nedavno i doselio, i zašto ga se više ne može vidjeti bez maske na licu. Naime, izvori bliski pjevaču tvrde kako je zaražen opasnom i na obične antibiotike otpornom MRSA infekcijom.

>>
Divovske ruke Michaela Jacksona

Vezani članci Michael Cohen, Donald Trump i Paul Manafort (Foto: AFP) Teški udarci za Trumpa: Bliski prijatelj optužio ga za isplaćivanje novca ženama u zamjenu za šutnju Donald Trump (Foto: AFP) Trump napao odvjetnika zbog snimke o isplati Playboyeve zečice: "Vaš dragi predsjednik nije učinio ništa loše"

>> Maskiranog Jacksona opsjedali fanovi u bolnici

>> Michael Jackson umire!?


Inače MRSA je upala kože izazvana bakterijama koje se hrane stanicama kože, a problem je što je terapija dugotrajna i neizvjesna, a moguće su i komplikacije s trajnim negativnim posljedicama po zdravlje. Po pitanju fizičkog izgleda, Jackson bi se nakon izlječenja morao podvrgnuti dodatnim zahvatima estetskih kirurga.