Na velebnoj bini, dimenzija 90 puta 50 metara, zasvijetlilo je ogromno slovo ˝M˝. Kroz mrak, lagano se nazirala kraljevska fotelja u kojoj sjedi njeno muzičko veličanstvo Madonna. Slavna pjevačica napravila je sinoć nesvakidašnji show na Jazu. 70.000 ljudi divilo se energiji pedesetogodišnje zvijezde koja je spektakularnim nastupom rastjerala tamne oblake i kišu.


Događaj na plaži Jaz otvorio je nastup švedske pjevačice Robin, koji je počeo oko 20 sati.

Vezani članci Madonna Madonna pozirala za rijetku fotku sa sestrama, malo je reći da uopće ne nalikuju, a ona je opet izazvala zgražanje zbog jedne stvari Slika nije dostupna FOTO: Zavirite u Madonninu sobu u Budvi

Kraljica popa, umjesto u 21 sat, kako je bilo najavljeno, na bini se pojavila nešto kasnije, iz razloga što zbog velike gužve na svim prilazima Jazu, veliki broj obožavatelja nije mogao stići na vijeme. Na plažu se spustila helikopterom.

>> Zavirite u Madonninu sobu u Budvi

Madonna je na binu izašla u 21.50, a publika iz čitave regije potom je dobila 110 minuta vrhunskog audio-vizualnog ugođaja, pri čemu je svaki detalj bio pažljivo isplaniran i tempiran, a svaka pjesma je imala svoj vizualni pečat.

Najprofitabilnija pop i rock pjevačica, koja je na Jaz stigla u 19 sati, bila je u odličnoj fizičkoj kondiciji - plesala je, svirala gitaru, preskakala konopac... Oko nje su bili članovi benda, prateći vokali i mnogobrojni plesači.

Program je bio podijeljen u četiri bloka - zavisno od odjeće koju je Madonna imala na sebi. U prvom bloku nosila je kaubojsku odjeću i uglavnom pjevala pjesme s novog albuma "Hard Candy", u drugom je bila odievena sportski, u trećem je imala "gipsy-folk" izgled, a u četvrtom - futuristički.

Između ovih cjelina emitirani su inserti iz njenih spotova.

Koncert je završen u 23.40, nakon bisa tijekom kojeg je, zajedno sa publikom, Madonna otpjevala pjesme "Express Yourself", "Hang Up On You" i "Give It To Me".

Lošom organizacijom, autobus koji je prevozio akreditirane fotoreportere i snimatelje na Jaz (jedino su tako mogli ući na koncert), zaglavio se u gužvi na putu ka koncertnoj areni. Na koncert su stigli sa zakašnjenjem, a s obzirom da je Madonnin menadžment dozvolio fotografiranje samo prve tri pjesme, fotoreporterima i kamermanima nije dozvoljen rad.