Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica ne dopušta muškarcu koji tvrdi da je biološki otac djevojčice koju je usvojila u Malaviju da je vidi, tvrde južnoafrički mediji.


Izvjesni 24-godišnji James Kambewa koji radi kao konobar u Durbanu u Južnoafričkoj Republici želio je vidjeti četverogodišnju Mercy koju je Madonna usvojila prošle godine, ali glasnogovornica planetarno popularne pjevačice Barbara Charone kaže da u službenim dokumentima o djetetu stoji da je otac nepoznat.

Vezani članci Madonna Madonna pozirala za rijetku fotku sa sestrama, malo je reći da uopće ne nalikuju, a ona je opet izazvala zgražanje zbog jedne stvari Nick Kamen Zvijezda legendarne reklame za traperice i Madonnin štićenik preminuo u 60. godini

'Obitelj nije znala tko je otac... majka je bila silovana i napuštena', rekla je za Sunday Times.

Vrhovni sud Malavija dopustio je usvajanje u lipnju 2009. Charonne je kazala da je malavsko ministarstvo za zaštitu žena ocijenilo da je u interesu djevojčice da nema kontakta s bilo kim tko bi tvrdio da joj je roditelj.

Prema podacima, djevojčica je rođena u siječnju 2006., otac joj je nepoznat, a majka koja je imala 14 godina kada ju je rodila umrla je nekoliko dana poslije.

>> Madonni nude milijardu dolara da se preseli u Las Vegas

Kambewa tvrdi da je mislio da je djevojčica umrla kad i majka. Početkom mjeseca kazao je za Sunday Times da mu je drago da se Madonna brine o Mercy, ali i da se nada da će svoju djevojčicu jednoga dana upoznati. (Hina)