Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Putem Twittera udovica Curta Cobaina slala poljupce kćeri američkog senatora Johna McCaina!


Meghan McCain obožava i voli Courtney Love, objavila je kći senatora McCaina putem svojeg Twitter profila. 'Zaboravih koliko volim Courtney Love, sve dok je nisam gledala na Vh1 u emisiji 'Behind The Music', i znala sam poput nje stavljati šljokice u kosu', napisala je McCainova na Twitteru referirajući se na izjave koje je Courtney dala u intervjuu vezanom za konzumaciju droga, bijes i penis Trenta Reznora.

Vezani članci Slika nije dostupna Courtney Love: Ružna sam i zato sam dobra u seksu Slika nije dostupna Courtney Love spavala sa suprugom Gwen Stefani

Putem Twittera Courtney je McCainovoj odgovorila sljedeće: 'Xoxoxoxo' (oznake za poljupce), a ova njoj: 'Tvoja sam velika obožavateljica, tvoj album 'Celebrity Skin' je bio moj najdraži album u tinejdžerskim godinama. Xoxoxoxox'. Courtney joj je poslala poruku zahvale: 'Volim je! @McCainBlogette rocks! xoxoxo'. Meghan, očigledno zaluđena slikom i djelom Courtney Love, uzvratila joj je: 'Ti si stvarno rock'n'roll ikona. Tvoja glazba ima jako značenje za mene, pogotovo kada sam odrastala'.

>>Courtney Love: Ružna sam i zato sam dobra u seksu

>>Courtney Love - Nastavak auto destrukcije lika i djela

Prema svemu dalo bi se zaključiti kako senatorova kći u Love vidi svojeg idola, što je mnogima vjerojatno teško zamisliti. Osim toga, trebala bi pripaziti s pusama u Twitter odgovorima (koje se označavaju sa xoxoxox, op.a), jer Courtney u posljednje vrijeme sve češće izjavljuje kako ima lezbijskih naklonosti (nedavno je izjavila da je bila u ljubavnoj vezi s Kate Moss, a kasnije to opovrgnula, op.a), jer bi se McCainova mogla iznenaditi nekom budućom Courtneyinom ljubavnom izjavom, a njezin tata bogme pred cijelom zemljom dobro zacrvenjeti.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju