Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je svog bivšeg supruga Micka Jaggera nazvala ‘opasnim seksualnim predatorom’, Jerry Hall prodaje svoj akt, kako bi se oslobodila uspomena na propali brak.


Akt koji je naslikao Lucian Freud kada je manekenka bila u osmom mjesecu trudnoće i nazvao ga ‘Prošlo je osam mjeseci’, Jerry se nakon 13 godina želi riješiti jednako kao I svoje prošlosti.

Vezani članci Zadnje fotografije bika Jerryja (Foto: Dnevnik.hr) Odbjeglog bika nisu našli ni - dronom, vlasnik poručuje: "Jerry, vrati se, nikad više nećeš u klaonicu" Slika nije dostupna VIDEO: Georgia Jagger u provokativnoj TV reklami

Pedesetčetverogodišnja manekenka je napisala i autografiju koja joj je pomogla da se oslobodi prošlosti. Ondje je Jaggera, pjevača Rolling Stonesa nazvala ‘opasnim seksualnim predatorom’. Knjigu je nazvala katarzičnom, i izjavila da je vrijeme da nastavi sa životom.

>> FOTO: Vrijeme ipak sustiglo i Jerry Hall

Jerry je slavnome Lucianu Freudu pozirala za vrijeme njene posljednje trudnoće 1997. godine, kada je nosila četvrto dijete, Gabriela. Očekuje se da će postiči cijenu od 400,000 £.

Hall i Jagger su se upoznali 1977. godine kada je Jagger još bio u braku s Biancom, a ona je izlazila sa Bryanom Ferryjem, frontmanom grupe Roxy Music. Oženili su se 1990. godine prema Hindu ceremoniji na Baliju, koja je kasnije proglašena zakonski nevažećom.

Jerry je 2008. godine donirala mnoge predmete koje je sakupila u ‘bračnom’ periodu, uključujući i svoju vjenčanicu.