Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko ne zna gdje se skriva

Tražili su ga po brdima i dolinama, digli su čak i "zračne snage", ali rezultata nema: "Nitko ga nije vidio već danima"

Zadnje fotografije bika Jerryja (Foto: Dnevnik.hr)
Zadnje fotografije bika Jerryja (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Zadnje fotografije bika Jerryja (Foto: Dnevnik.hr) Zadnje fotografije bika Jerryja (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Dron traži odbjeglog bika (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Dron traži odbjeglog bika (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Zadnje fotografije bika Jerryja (Foto: Dnevnik.hr) Zadnje fotografije bika Jerryja (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Zadnje fotografije bika Jerryja (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Galerija 1/4 >>
Odbjeglom biku Jerryju, svojedobno najpoznatijem hrvatskom bjeguncu i dalje nema ni traga ni glasa.

Bik Jerry, najpoznatiji životinjski bjegunac Hrvatske koji je osvojio simpatije cijele zemlje, i dalje je u bijegu.

Pročitajte i ovo Bik (Foto: Dnevnik.hr) - 1 možda ga poštede Bjegunac za kojeg navija cijela Hrvatska sinoć upao u stupicu, ali se uspio izmigoljiti: "Bio je izmučen, mislili smo da je to to" Bik (Foto: Dnevnik.hr) - 2 glavna tema u mjestu Bik Jerry bjegunac je kojem bi pozavidio i Harrison Ford. Vlasnik klaonice: "Zovu me gospođe, žele ga udomiti"

Krajem listopada, oko godinu danas star i 600 kilograma težak bik svima je pokazao rogove i pobjegao iz boksa klaonice u Kaštel Starom. Policija je tad upozorila građane da se životinja uputila u smjeru Rudina i da joj se ne približavaju već zovu 192 ako je vide.

Cijela je Hrvatska navijala za bika koji je nakon bijega iz klaonica upao u stupicu, ali se i iz nje uspješno izvukao. Jerry danima nije silazio s naslovnica portala, tražili su ga dronom i mamili kravama, no čini se kako i dalje luta te uživa u slobodi. 

Njegov vlasnik Ivan Božić te vlasnik klaonice Petar Skejo kažu kako Jerryju i dalje nema ni traga ni glasa.

"Nitko ga nije vidio već danima. Nema mu ni traga ni glasa. Kad god to vremenski uvjeti dopuštaju, mi ga tražimo, ali nemamo nikakvih novih informacija. Tražimo ga svaki drugi dan...", kazao je Skejo i dodao kako nisu odustali od potrage. 

Vlasnik bika kazao je kako će, ako ga ikada nađu, bika Jerryja ostaviti na životu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene