Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najveća bosanska folk zvijezda Selma Bajrami pretučena je u jednom beogradskom klubu, nakon čega je završila na Hitnoj.


Poznata pjevačica bila je žrtva pripitog gosta, koji joj je pred svima zadao nekoliko jačih udaraca, piše Alo!

Vezani članci Slika nije dostupna Goran Višnjić otjerao Ivanu Nanut Slika nije dostupna Selma Bajrami: Nikada me nitko nije napao motornom pilom

'Incident se dogodio kada je jedan muškarac od pjevačice tražio da mu 'na uho' otpjeva svoj hit 'Kakvo tijelo Selma ima'! Kada je ona to odbila, bijesni gost je došao do njenog separea i započeo svađu. Selma mu je pred svima odbrusila: 'Duvaj ga!', nakon čega je posred lica dobila masnicu i još nekoliko jakih udaraca. Osiguranje je tek tada reagirao i pijanog gosta odvojilo od Selme, koja je ležala na podu. Nakon toga joj je u Hitnoj pružena liječnička pomoć', ispričao je izvor koji se zatekao na licu mjesta.

Selma potvrdila da je dobila batine

Pjevačica je za časopis Svet potvrdila da je dobila batine. 'Sve što ste čuli je istina. Međutim, razumjet ćete me ako vam kažem da u ovom trenutku ne želim otkrivati detalje jer sam slučaj prepustila policiji, što će reći da će isti epilog dobiti na sudu', rekla je atraktivna Tuzlanka.

Ime Selme Bajrami je i ranije povezivano s raznim skandalima, pa je tako dugo kružila nepotvrđena priča da ju je jedan 'žestoki momak' natjerao da se potpuno gola šeta po beogradskom doku. Također, zapaženo je bilo i njezino prepucavanje s bivšim menadžerom, koji ju je javno optužilo da je narkomanka. Selma se od tog napada branila tvrdnjama da je on drogirao, i to bez njezinog znanja.

>> Selma Bajrami o drogama i silikonima!