Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na Sundance film festivalu održana je premijera filma u kojem glumi hrvatski glumac Goran Višnjić. Na premijeri filma 'Helen', koju je snimala jedino kamera Nove TV, Višnjić se pobunio, te umjesto izjave za hrvatsku publiku zamolio agente da novinarka Ivana Nanut napusti crveni tepih, o čemu je ona odmah izvjestila posjetitelje Showbizza. Kako je prošao susret Nanut-Višnjić, gledatelji imaju priliku vidjeti u nedjelju 25. siječnja na Novoj TV.


Ove nedjelje showbiz magazin donosi još jednu poslasticu iz nogometnog svijeta. Ronaldo je poludio na novinare u Zürichu na svečanosti u čast najboljim nogometašima, a Fani je ovaj put razgovarala s Fernandom Torresom. Selma Bajrami otkrit će gledateljima showbiz magazina da je gotova njena ljubav s plesačem Colonije, te priznati da je probala sve droge. Selma je pričala o svojim grudima, te ostalim događajima iz svoga života.

Vezani članci Slika nije dostupna Zvijezda Dinastije u Red Carpetu Slika nije dostupna 'Tvoje kopile će imati jedan grozno usran život!'

>> Bahati Goran Višnjić na crvenom tepihu

Nova voditeljica 'Golih vijesti' Suzana Buntić ovaj put se može vidjeti u epizodi 'na satu skidanja kod Gianne'. Ekipa showbiz magazina bila je na Kronplatzu gdje su brojne hrvatske poznate osobe na odmoru, a predstavit će i splitske ljepotice, Gordanu Buzov i Olgicu Pinky.

Posjetite Red Carpet.