Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bosanska turbo folk pjevačica Selma Bajrami poslala je našoj redakciji e-mail u kojem demantira nedavne napise bosanskohercegovačkih medija prema kojima ju je za vrijeme nastupa u diskoteci kod Srebrenika napao muškarac s motornom pilom.


'Niti jedna informacija, osim one da sam tu noć gostovala u toj diskoteci, nije točna', piše Selma, te dodaje kako Melvudina Kadrića koji se spominje u tekstu nikada nije srela.

Vezani članci Policija, ilustracija (Hrvoje Jelavić/PIXSELL) U Zagrebu napao djevojku, strpao je u prtljažnik i vozio do Križevaca Ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Pijan izbo starijeg brata u Vinkovcima: "Pucaju iz kalašnjikova, tuku se, žive s ocem pa i njega pretuku"

'Nije mi jasno čija bolesna mašta može smisliti nešto takvo. Čak se citira i moja izjava: ''To je strašno, nešto što sam mogla vidjeti samo u horor filmovima. Trebat će mi dosta vremena da zaboravim užasno lice tog bolesnika'. Ovu izjavu prvi put vidim', navodi Selma i dodaje kako je trenutačno na odmoru u Švedskoj odakle šalje fotografiju.

'Vi procjenite oporavljam li se od 'horor filma' ili skupljam snagu za nastupe koji me čekaju u budućnosti', zaključuje Selma dodavši kako će s onima koji su pokrenuli tu, kako kaže medijsku šaradu, rasčistiti pravnim putem.