Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bosanska turbo folk pjevačica Selma Bajrami poslala je našoj redakciji e-mail u kojem demantira nedavne napise bosanskohercegovačkih medija prema kojima ju je za vrijeme nastupa u diskoteci kod Srebrenika napao muškarac s motornom pilom.


'Niti jedna informacija, osim one da sam tu noć gostovala u toj diskoteci, nije točna', piše Selma, te dodaje kako Melvudina Kadrića koji se spominje u tekstu nikada nije srela.

Vezani članci Policijski očevid, arhiva (Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Drama kod Siska: Izvanbračnu suprugu vrijeđao, prijetio joj pa ju zatočio i fizički napao Mladi par napao dr. Markotić i ekipu N1 televizije Vrijeđali i psovali ekipu N1 televizije i Alemku Markotić: "To su ljudi s margina. Bili su alkoholizirani"

'Nije mi jasno čija bolesna mašta može smisliti nešto takvo. Čak se citira i moja izjava: ''To je strašno, nešto što sam mogla vidjeti samo u horor filmovima. Trebat će mi dosta vremena da zaboravim užasno lice tog bolesnika'. Ovu izjavu prvi put vidim', navodi Selma i dodaje kako je trenutačno na odmoru u Švedskoj odakle šalje fotografiju.

'Vi procjenite oporavljam li se od 'horor filma' ili skupljam snagu za nastupe koji me čekaju u budućnosti', zaključuje Selma dodavši kako će s onima koji su pokrenuli tu, kako kaže medijsku šaradu, rasčistiti pravnim putem.