Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Akteri filma 'The Imaginarium of Dr. Parnassus' sa suzama u očima prisustvovali su sinoćnjoj premijeri u Londonu.


Slavni 'pythonovac' Terry Gilliam, redatelj filma 'The Imaginarium of Dr. Parnassus', sa suzama u očima govorio je sinoć o Heathu Ledgeru. Australski glumac umro je u New Yorku usred snimanja filma, pa je Gilliam bio na korak od odustajanja od projekta. No, kako je istaknuto na premijeri u Londonu, od toga su ga odgovorili Johnny Depp, Jude Law i Colin Farrell.

Vezani članci Slika nije dostupna Heath Ledger će oživjeti u najnovijem Batmanu? Slika nije dostupna Lindsay Lohan bila u tajnoj vezi s Heathom Ledgerom

Sva tri glumca dovršila su scene koje su bile namijenjene Heathu Legderu, a budući da je radnja većim dijelom smještena u svijet mašte, takvo nešto bilo je izvedivo. 'Kada vidite takvu magiju na djelu i emocije koju su svi pokazali prema Heathu, to vas tjera dalje. Zbog vrhunskih profesionalaca uspio sam ovaj film privesti kraju', istaknuo je Gilliam.

Heath Ledger utjelovio je lik Tonyja, koji se objesio na jednom londonskom mostu. No, pronađu ga članovi putujuće glumačke trupe koji imaju sposobnost oživjeti mrtve i ponijeti ih u svijet njihovih snova.