Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumac Robin Williams se odlično oporavlja nakon uspješne operacije srca, a njegovi doktori su izjavili kako ih je nasmijavao već nekoliko sati nakon operacije!


Operacija srca gospodina Williamsa je prošla izuzetno zadovoljavajuće i očekujemo njegov potpuni oporavak!'  izjavio je doktor koji ga je operirao A. Marc Gillinov.

Vezani članci Operacija, ilustracija Nova metoda liječenja u riječkome KBC-u: Zahvaljujući ovome djeci će oporavak biti brži i lakši Slika nije dostupna Slavni glumac o Kiminom izdanju: 'Ja sam izgledao bolje!'

Operacija u bolnici Cleveland Clinic trajala je tri i pol sata, gdje je pedesetsedmogodišnjem glumcu provedena opsežna operacija srca.

'Gospodin Williams ima snažno srce i kroz nekoliko tjedana očekujemo kako će ono kucati posve normalno. Vjerujemo kako neće biti nikakvih ograničenja po pitanju njegova kretanja te će sve fizičke napore moći najnormalnije izvršavati.

No da je gospodin Robin pravi komičar uspio je dokazati nekoliko sati nakon operacije jer je počeo zabavljati medicinsko osoblje koje je od smijeha bilo na rubu suza!', izjavio je dr. Gillinov.

Oskarom nagrađen glumac je zahvalio medicinskom osoblju kao i javnosti službenom izjavom: 'Ne mogu doktorima dovoljno zahvaliti na njihovoj predanosti dok sam bio u njihovim rukama, također moram izjaviti i zahvalnost svim ljudima koji su izrazili zabrinutost za moje stanje. Bio sam duboko dirnut njihovom obzirnošću i podrškom!', izjavio je očito dirnut Robin Williams.