Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rip Torn, zvijezda filmova 'Ljudi u crnom', uhićen je ovog vikenda u Connecticut nakon što je mrtav pijan i naoružan provalio u banku u mjestu u kojem živi.


Nakon što je policija iz grada Salisburyja, koje se nalazi u saveznoj državi Connecticut registrirala ovog vikenda da se u obližnjoj Litchfield banci uključio alarm, odmah su naravno na lice mjesta poslali patrolu, koja je zatekla prizor koji sigurno nisu očekivali.

Vezani članci Šuma, ilustracija HGSS-ovci spašavali pijanu osobu na Ivanščici: "Nije bila u stanju sama hodati, nekontrolirano je padala" Slika nije dostupna Albanac šokirao Austriju fotografijama iz svoje ćelije

Naime, policajci su u banci našli 78-godišnji glumca Ripa Torna, koji osim što je bio naoružan punim pištoljem, je bio i mrtav pijan uz to. Torn je najpoznatiji po svojoj ulozi Z-a u 'Ljudima u crnom' 1 i 2, no manje je poznato da je tijekom svoje 60 godina glumačke karijere osvojio mnoge nagrade, uključujući i Emmyja, te je 1983. godine čak bio nominiran za Oscara za ulogu u filmu 'Cross Creek'.

Policija je Torna uhitila kao i svakog drugog 'običnog smrtnika', te su ga optužili za provalu, neovlaštenu povredu prostora, kriminalnu namjeru i posjedovanje oružja. Tornu je sud odredio kauciju od 100.000 dolara, koju poznati glumac još uvijek nije platio. Ovo nije Tornu prvi 'bliski susret' sa zakonom, jer je već nekoliko puta zadnjih godina bio uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola.