Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lucija Šebedžija završila je sa snimanjem filma 'Mit o Sizifu' koji je režirao i za samo 18 dana u Beogradu snimio njezin suprug Filip Gajić.


Iako Filip živi i radi u Beogradu, kao što Lucija živi i radi u Zagrebu, redateljsko-glumačkom paru život u dvije različite države nimalo ne narušava bračnu idilu. Štoviše, upravo zbog te odvojenosti, kako je Lucija ispričala za srpski Blic, njih dvoje se 'šale da su možda pronašli formulu uspješnog braka'.

Vezani članci Američka policija, ilustracija Policija pronašla troje pothranjene djece i kostur četvrtog: Bili su mjesecima napušteni Vesna Blašković - 2 Žene koje su rodile u četrdesetima: "Kada sam objavila da sam trudna, na društvenim mrežama dobila sam komentar - djeca imaju pravo na mlade roditelje"

'Super funkcioniramo na toj udaljenosti. To je možda formula uspješnog braka - živjeti u različitim državama. Taman kad se posvađamo, raziđemo se i za deset dana se ponovno obožavamo', rekla je Lucija koja će za četiri mjeseca ponovno postati majka. 'Ne znam hoće li sin Sergej dobiti brata ili sestru. Ma, samo da bude živo i zdravo, nema veze', kaže Lucija koja nema namjeru djecu usmjeravati prema glumačkom svijetu, ali im neće ni braniti ukoliko će to jednog dana željeti.

U filmu glumi i Rambo Amadeus

Lucija u filmu 'Mit o Sizifu' tumači ulogu koju je uspjela snimiti za samo jedan dan. Osim toga, ovaj film je prvi projekt na kojem radi zajedno s Filipom. 'Filip je divan. Nije to bio neki odnos muž-žena, nego baš kao dva profesionalca i baš sam uživala. Jako lijepo radi sa ljudima. Vrlo je blag, intuitivan, inspirativan, ulijeva ti povjerenje i maštovit je. Na licu mjesta osmišljava neke stvari, sklon je improvizaciji', ispričala je glumica.

U filmu tumači ulogu djevojke bez partnera koja živi na brodu na rijeci i govori poeziju Aleksandra Marinka. Glazbu za film je napisao Rambo Amadeus, koji tumači i jednu od manjih uloga.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju