Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vila koja ima samo 'šest' kupaonica i vrijedi pet milijuna eura za nekadašnju spajsicu Victoriu je premala.


Victoria Beckham se u Los Angelesu uputila u lov za novo obiteljsko gnijezdo gdje će se uskoro preseliti s mužem Davidom i trojicom sinova. Posebno joj se svidjela vila u španjolskom stilu, u kojoj je nekada živio pjevač Lionel Richie.

Vezani članci Slika nije dostupna Victoria nagovorila Beckhama da unajmi 'kućerak' od Stevena Spielberga Slika nije dostupna FOTO: Victoria s obitelji vatreno bodri Beckhama

Bivša spajsica vilu je razgledavala već dvaput,  fotografiralu ju svojim telefonom i poslala slike. Kome je točno poslala slike ne zna se, no vrlo vjerojatno riječ je o Davidu. Engleski nogometaš je  na zadnjoj utakmici više od događanja na nogometnom terenu pratio događanje na svom mobilnom telefonu. Je li ocjenjivao novi dom?

Što je rekao David na vilu s pogledom na Pacifik, nije poznato. No, zna se da obitelj Beckham u njoj neće živjeti. Victoria je odlučila, da vila od pet milijuna eura nije dovoljno velika za njezinu  peteročlanu obiteljl. 

"Victoria je bila oduševnjena s kućom, no zaključila je da nema dovoljno soba u slučaju da obitelj želi pozvati prijatelje ili rodbinu", objasnila je Victoria prijateljica. Kuća ima šest kupaonica i samo četiri sobe. 

Preuređenjem bi se mogao povećati broj soba, no to se Vicky i Becksu ne da. "Život u Americi ne žele početi na gradilištu", kaže prijateljica obitelji Bbeckham i dodaje da zbog toga eksklutzivna vila otpada. 

Lov na kuću tako se nastavlja, a Victoria Beckham pogledati će još najmanje tisuću raskošnih domova. Savjet je tražila i od Jenifer Lopez, koja joj je otkrila koji dijelovi grada su najprivlačniji.