Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dok se danima pregovaralo tko će dobiti prvi intervju s Paris Hilton nakon izlaska iz zatvora, nekim je televizijskim voditeljima puna kapa razmažene bogatašice.


Mika Brzezinski, voditeljica MSNBC-a odlučila je stati na kraj Paris Hilton. Odbila je pročitati vijest o izlasku iz zatvora sirote male bogatašice, koju je trebala pročitati kao prvu vijest u jutarnjem programu.

Vezani članci Slika nije dostupna Odmor po njezinoj želji: Minijaturni bikini i mlađahni dečko! Slika nije dostupna Opet ljubi.... i deset godina mlađeg!

"Moj urednik Andy Jones ne želi me slušati, stavio je ovo kao prvu priču. Imaš upaljač? Daj mi ga! To je priča o Paris Hilton! Pričekajte malo, ovo nećemo čitati! Dosta mi je priča o Paris Hilton." rekla je Mika Brzezinski vodeći program.

Mika nije odustala, vijest o bogatoj nasljednici završila je u rezaču papira. 

"Eksplodirat ću! Naravno, imamo priču o Paris Hilton. Upravo zato. Poderala sam vijest o njoj prvi put. I opet žele početi s njom! Evo vam priče o Paris!", zaključila je Mika.

Associated Press svojedobno je također bojkotirao izvještaje o Paris. Čini se da je dosadilia predstavnicima sedme sile.