Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Severina Vučković nezakonito je operirana u splitskoj Poliklinici Salus nakon što joj je puknuo zglob desne noge prilikom pada s rola.


Poliklinika nije registrirana niti ima rješenje Ministarstva zdravstva za obavljanje ortopedske djelatnosti, piše Večernji list.

Vezani članci Maja Bajamić Maja Bajamić u bombastičnom izdanju neodoljivo podsjeća na još jednu slavnu Splićanku, a pišu joj da izgleda čak i bolje od nje Severina U mračnoj pozadini nazire se Severinin bujni dekolte, a izdanje u kojem je pozirala ostavilo je njezine pratitelje bez teksta

Ministarstvo zdravstva zabranilo im je obavljanje ortopedske, ali i ginekološke medicinske djelatnosti samo desetak dana prije nesretne Severinine operacije.

Zdravstveni su inspektori bili šokirani izjavama u javnosti jednog od suvlasnika Poliklinike Salus dr. Darka Mikuša da je Severina operirana upravo u toj zdravstvenoj ustanovi te da joj je u slomljeni skočni zglob ugrađena metalna pločica.
 
Unatoč, kažu svjedoci, zamjetnoj uznemirenosti pri izricanju zabrane rada, dr. Mikušu je očito u prvom planu bilo podizanje rejtinga ustanove u kojoj je, eto, pomoć potražila slavna Seve.