Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Severina Vučković nezakonito je operirana u splitskoj Poliklinici Salus nakon što joj je puknuo zglob desne noge prilikom pada s rola.


Poliklinika nije registrirana niti ima rješenje Ministarstva zdravstva za obavljanje ortopedske djelatnosti, piše Večernji list.

Vezani članci Severinina susjeda Susjeda o drami između Severine i sestre: "Plakala je i vikala, nije bila ozlijeđena" Severina i sestra Marijana Sestra teško optužila Severinu: "Branila sam se od oštrog predmeta i zadobila ubodnu ranu od agresivne i mentalno upitne osobe"

Ministarstvo zdravstva zabranilo im je obavljanje ortopedske, ali i ginekološke medicinske djelatnosti samo desetak dana prije nesretne Severinine operacije.

Zdravstveni su inspektori bili šokirani izjavama u javnosti jednog od suvlasnika Poliklinike Salus dr. Darka Mikuša da je Severina operirana upravo u toj zdravstvenoj ustanovi te da joj je u slomljeni skočni zglob ugrađena metalna pločica.
 
Unatoč, kažu svjedoci, zamjetnoj uznemirenosti pri izricanju zabrane rada, dr. Mikušu je očito u prvom planu bilo podizanje rejtinga ustanove u kojoj je, eto, pomoć potražila slavna Seve.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju