Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Severina Vučković nezakonito je operirana u splitskoj Poliklinici Salus nakon što joj je puknuo zglob desne noge prilikom pada s rola.


Poliklinika nije registrirana niti ima rješenje Ministarstva zdravstva za obavljanje ortopedske djelatnosti, piše Večernji list.

Vezani članci Severina - 1 Severina se oglasila o smrti dvoipolgodišnje curice koja je rastužila sve: "Okrutno, neshvatljivo. Jer sustav ne funkcionira" Severina Seve odala adresu svojeg splitskog doma i posvetila objavu posebnoj osobi: "Bio mi je najdraži"

Ministarstvo zdravstva zabranilo im je obavljanje ortopedske, ali i ginekološke medicinske djelatnosti samo desetak dana prije nesretne Severinine operacije.

Zdravstveni su inspektori bili šokirani izjavama u javnosti jednog od suvlasnika Poliklinike Salus dr. Darka Mikuša da je Severina operirana upravo u toj zdravstvenoj ustanovi te da joj je u slomljeni skočni zglob ugrađena metalna pločica.
 
Unatoč, kažu svjedoci, zamjetnoj uznemirenosti pri izricanju zabrane rada, dr. Mikušu je očito u prvom planu bilo podizanje rejtinga ustanove u kojoj je, eto, pomoć potražila slavna Seve.