Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Luksuz i mir zajamčeni su posjetiteljima Međunarodnog salona hortikulture u Tajlandu koji odluče noćiti u budističkom hramu, precizinije u dvorani za pogrebne svečanosti, piše tajlandski dnevnik Bangkok Post.


Omiljeno turističko odredište Chiang Mai očekuje tri milijuna posjetitelja za vrijeme godišnje manifestacije Kraljevska Flora Ratchaphruek (što je ime nacionalnog cvijeta Tajlanda) 2006.

Vezani članci Rupa Zemljo, otvori se! Tlo mu se otvorilo pod nogama, nije ni stigao reagirati Damir Kedžo i Tijana Bogičević Damir Kedžo snimio duet s vlasnicom jednog od najljepših vokala Srbije i autoricom kultnih hitova

Kako su hoteli odavna popunjeni, budistički hramovi ponudili su pomoć pa tako i Wat Jet Yod koji je turistima na raspolaganje dao svoju dvoranu za pogrebne obrede.

Gosti u hram ne smiju unositi alkohol, ali moraju donijeti vlastite pokrivače te mogu noćiti za 20 bahta (43 centima eura) po osobi.

Požele li i učitelja za molitvu i moralnu pouku morat će izdvojiti još 20 bahta. Dosad je deset turističkih skupina zakupilo noćenje u hramu Wat Jet Yod.