Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zgoditak od sedam milijuna kuna pogodio ga je kao grom iz vedra neba! S čuđenjem je gledao brata koji je skakao i vikao od sreće po sobi, ljubeći dobitni listić lota, nakon što su bili izvučeni upravo oni brojevi koje je dan ranije iskrižao na listiću dok je pričao s prijateljicom u selu.


- Križao sam nasumce brojeve, nikakvu posebnu kombinaciju. Nisam nikad mislio da bih mogao dobiti na lotu. Čak ga ni ne igram redovito.

Vezani članci Lutrija, ilustracija Provjerite listiće: U Lutriji kažu da je netko od večeras bogatiji za 2,3 milijuna kuna! Eurojackpot (Foto: SUSANN PRAUTSCH/dpa/DPA/PIXSELL) Kakav sretnik! Hrvat na Eurojackpotu osvojio gotovo 2,5 milijuna kuna

- Zadnji put sam igrao prošle godine kad je dobitak bio 14 miliuna. Al zato moj brat stalno igra igre na sreću i ništa nikad nije dobio. Taj me je novac sad zatekao. Još uvijek baš nemam osjećaj da sam ga dobio jer mi nije sjeo na račun.

Listić je na provjeri u Hrvatskoj lutriji - kaže 24-godišnji Zvonko P., novopečeni hrvatski milijunaš i trenutačno najpoželjniji neženja u Babinoj Gredi kojega su snaše odmah "nanjušile", pa su svi u selu saznali za dobitak na lotu. Svima je, ipak, drago što je novac dobio radišan i dobar mladić.