Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pijana zaručnica umjesto napojnice, strojnica, starinski teleskop, vreća dijamanata u vrijednosti od 150.000 eura: klijenti londonskih taksija ostavljaju za sobom čuda, piše Times prenoseći u utorak jedno ispitivanje.


Londonski taksiji obiluju najoriginalnijim mogućim blagom, piše u ispitivanju koje je provela tvrtka za informatičku sigurnost Pointsec, čije je europsko sjedište u Stockholmu. Ispitivanje je zahvatilo 2000 taksija iz 11 svjetskih gradova.

Vezani članci Dostavljači i taksisti, ilustracija Dostavljači i taksisti o radu preko aplikacija: "To je moderno ropstvo, proživio sam pakao. Biti pošten i je*en u Hrvatskoj ne ide" Boris Johnson cijepio se AstraZenecom 02 Boris Johnson cijepio se AstraZenecom: ''Nisam baš ništa osjetio''

Namjera mu je prvotno bila odrediti količinu materijala komercijalne prirode koje se zaboravlja u taksijima. Po tom ispitivanju, 54.872 mobitela i 3179 laptopa zaboravljeno je u zadnjih šest mjeseci u londonskim taksijima.

"U našim se taksijima svašta može naći", objasnio je glavni tajnik Organizacije londonskih taksista Bob Oddy. "Najčešće mobitele. Ili pak ljudi uđu puni paketa a polovicu ostave".

Londonski taksisti pokazali su i besprijekorno poštenje. Devedest šest posto telefona i 97 posto računala vraćeno je vlasnicima.